Hotellbokning – boka billigt hotell i Köpenhamn

 

Boka som det passar dig


Det är lätt att boka och ställa frågor till oss. Vi svarar alltid så snabbt vi kan. Kontakta oss på det sätt som du tycker känns mest bekvämt.

Tänk på att hela Köpenhamn ofta blir fullbokat när det är stora evenemang i stan. Så ett gott råd är att boka i tid.


 

Hotellbokning via telefon


Gör din hotellbokning och reservera rum på telefon +45 32 96 27 27. Receptionen är öppen,

Måndag till fredag*        kl 7:00 - kl. 23:00

Lördag till söndag          kl 9:00 - kl. 17:00
 
OBS! Vissa vardagar är receptionen bemannad från kl. 9:00 till kl. 17:00

Receptionen är stängd mellan kl. 23 (kl. 17) och kl. 7 (kl. 9).

 

Hotellbokning via mail


Du kan skicka en förfrågan om rum via mail dygnet runt. Reservationen genomförs av vår personal och du får svar om det finns lediga rum så snart som möjligt till den mailadress du anger. 


 

GENERELLA REGLER


 

Bokningar


Bokning kan ske via vår hemsida, telefon, fax eller e-mail. Vi behöver ett kreditkortsnummer för att kunna garantera bokningen. Bokning gäller först när den är bekräftad av hotellet. Hotellet har vid förhandsbokningar rätt att ta ut ett depositum i vissa fall.

Vänligen notera att Hotel Copenhagen alltid reserverar pengar på kreditkortet som angivits när ni gör en bokning som inte är förbetald. Om ni gör en refunderbar bokning reserverar vi endast pengar för första natten men om bokningen är en icke refunderbar reserverar vi pengar för hela vistelsen. Denna betalning kommer endast att genomföras om gästen inte är på plats dagen efter förväntad ankomst.


 

Avbeställning och utebliven ankomst


Om inte annat överenskommet vid bokningstillfället eller priset du har valt har andra regler skall avbeställning ske antingen via e-mail (reception@hotelcopenhagen.dk) eller telefon (+45 32 96 27 27) senast kl 12.00 dagen före ankomst för att undvika onödiga avgifter. Uteblir du utan avbeställning eller avbeställer senare än kl 12.00 dagen före ankomst, får du betala för ett dygn. Om hotellet haft särskilda kostnader med anledning av din beställning får du ersätta dessa.

 

Det är alltid kunden som har bevisbördan för en avbeställning av ett rum. Kunden kan begära att vi skickar ett skriftligt dokument på avbeställningen som bevis. Vi kan skicka det via post, fax eller brev.

 

 

Ankomst och avresa

 

Rummet finns tillgängligt från kl 15.00 på ankomstdagen och utcheckning ska ske senast kl 11.00. Incheckning sker mellan 15.00-23.00 (17:00), om inget annat framgår från bokningsbekräftelsen. 
Kontakta receptionen om du anländer sent till Köpenhamn. 

 

Rummet skall lämnas senast kl. 11.00 på avresedagen. Lämnas rummet efter kl. 11.00 debiteras kunden en avgift.


Rumspriset inkluderar lokala skatter och moms.


Frukost är dock inte inkuderat och ska förhandsbokas.

 

Garanterad ankomst


Om gästen uteblir och bokningen inte har blivit avbokad, är man skyldig att betala för rummet. I förbindelse med en garanterad ankomst är hotellet berättigat att få information om kreditkortsnummer för att säkra att gästen kan bli debiterad för rummet.

 

Betalning


Rummet ska betalas vid ankomsten eller via banköverföring, antingen kontant eller med kreditkort.
 

 

Bagage
 

Hotel Copenhagen är inte ansvarig för förlust eller stöld av värdesaker och bagage på hotellet. Detta gäller även i samband med användning av bagageutrymmet.

 

 

Kvarglömda saker


Kvarlämnade/glömda saker på rummen eller på hotellet behåller vi i högst 3 månader efter avresa. Vi skickar sakerna till er endast mot förskottsbetalning av porto, expeditions- och paketeringskostnad.
 

 

Parkering


Vi kan inte garantera tillgången på parkeringsplatser, och de kan inte förbokas men finns det tillgängliga vid ankomst är de vi har fria för våra gäster.

 

CVR. nr. 27625126

 

 

Observera att du måste få en bekräftelse på bokningen innan den är giltig.

Måndag till fredag*        kl 7:00 - kl. 23:00

Lördag till söndag          kl 9:00 - kl. 17:00
 
OBS! Vissa vardagar är receptionen bemannad från kl. 9:00 till kl. 17:00
 
 
Boka nu
reception@hotelcopenhagen.dk
Hotel Copenhagen
Egilsgade 33
2300 København S

Telefon: +45 32 96 27 27
Telefax: +45 32 96 83 08
 
reception@hotelcopenhagen.dk