Bland trevliga spöken, spindlar, fågelskrämmor - Halloween i Tivoli!

2018-10-09
När en av Danmarks absolut största rockband gör comeback, kommer en arenakonsert att presentera den klassiska Nephew-energin som har gjort bandet till en av de mest populära genom åren. Nephew spelar på Royal Arena lördag 6 oktober.

CPH:Pix är Danmarks största filmfestival med ett skarpt öga för kvalitet, relevans och nya talanger. Festivalen håller på tills 10 oktober.

Är du redo att bli upprörd och förskräckt? Då är Halloween i Tivoli bara för dig! Monsters, zombies och relics haunt Haven i höst - så det finns många skrämmande äventyr i väntan när mörker faller på. Kom med om du vågar!

De varma färgerna pryder Tivolit, så att du kan utforska bland trevliga spöken, spindlar, fågelskrämmor och mer än 20.000 pumpor, som ramar in Tivoli atmosfärhöstsäsongen. Hitta Halloween prydnadsföremål och höstgåvor i bodarna, bli förtjust i de vackra ljusen och kom med oss när vi utnämner årets största pumpa.

Kulturnatten har i över 25 år varit en av Köpenhamns mest välbesökta och populära kulturella evenemang. När skolorna går på höstlov, skapas Kulturnatten - en festlig kväll där hela kulturlivet förenas med glädje och inspiration för oss alla. Mer än 250 museer, teatrar, bibliotek, kyrkor, ministerier, parker och platser i hela staden välkomnar allmänheten under Köpenhamns största årliga endagsevenemang, 12 oktober.

Efter utsålda shower i hemlandet USA, meddelar komedijättarna Dave Chappelle och Jon Stewart att de tar sitt komiska geni till Europa. Duon kommer att ta över Royal Arena för en kväll 13 oktober, vilket kommer bli lika kul som det blir minnesvärt. Dessa föreställningar använder Yondr-tekniken och det är strängt förbjudet att ha mobiltelefoner under showen.

Den globala superstjärnan och country-drottningen Shania Twain är tillbaka - och hon låter bättre än någonsin. Efter ett fantastiskt uppträdande vid sommarens Radio 2 Live i Hyde Park i London och releasen av hennes hyllade album "Now", tar hon nu europeiska höstturné 2018 - hennes första på över 13 år - till Köpenhamn och Royal Arena, 14 oktober!

De senaste åren har den finska sångerskan med den stora rösten Saara Aalto gjort succé i sitt hemland Finland såväl som på den internationella scenen. Nu besöker hon äntligen Danmark och ger en konsert i DR:s Konserthus, söndagen 21 oktober.

Välkommen till en helg i böckernas värld. Från fredag 26 till söndag 28 oktober kan du bekanta dig med det bästa från böckernas värld. Bogforum hålls på Bella Center.
 
Boka nu
reception@hotelcopenhagen.dk
Hotel Copenhagen
Egilsgade 33
2300 København S

Telefon: +45 32 96 27 27
Telefax: +45 32 96 83 08
 
reception@hotelcopenhagen.dk