Detta sker i Köpenhamn, juli 2019: "Tjuren från Wales" på Tivoli, Metallica & Copenhagen Jazz Festival!

2019-07-04

Tom Jones @ FredagsRock, Tivoli - 5 juli

 

Sir Tom Jones är i ärlighetens namn en levande legend! Han är en sångare och underhållare, som under mer än fem årtionden har samlat unga som gamla, män som kvinnor, och sjungit sig in i både mainsteamens och undergroundens hjärtan. Allt med hans markanta, igenkännliga stämma som utgångspunkt. Det är alltså inte vem som helst som äntrar Tivolis scen, 5 juli. 

 

 

 

Copenhagen Jazz Festival - 5.-14 juli

 

Varenda sommar sedan starten 1979, har Copenhagen Jazz Festival tagit över Köpenhamn som en av Europas viktigaste internationella musikfester, baserat på eminenta artister och en skarp focus på både dansk och internationell jazz. Festivalen håller på i 10 dagar, och erbjuder en fantastisk upplevelse för de årliga 250,000 besökarna. Här kan man njuta av jazz på stadens gator, på klubbar, kaféer och konserthallar och på open air night arenor - allt i hjärtat av historiska Köpenhamn.

 

 

 

Metallica @ Telia Parken - 11 juli 

 

Metallicas WorldWired Tour kommer tillbaka till Storbritannien och Europa, denna gång med en serie av utomhuskonserter på stadium, i parker och även på ett slott. 11 juli gäster dessa giganter Köpenhamn och Telia Parken.

 

 

 

Grøn Koncert - Amager 18 juli / Valbyparken 29 juli

 

Grøn Koncert har blivit en institution i dansk musik -och kulturliv och i år firar Danmarks största musikfest 30 år. Grøn Koncert är också den största av sitt slag i Nordeuropa. Musikfesten ordnas på Amager 18 juli och i Valbyparken 28 juli. 
 
 

Det är inte mycket som kan slå en solig dag i Köpenhamn, men de dagarna solen göms undan bjuder vi istället på ett glatt leende i receptionen. 


Vi hoppas att vi kommer att se just Dig på Hotel Copenhagen, ha en underbar sommar! 

 
Boka nu
reception@hotelcopenhagen.dk
Hotel Copenhagen
Egilsgade 33
2300 København S

Telefon: +45 32 96 27 27
Telefax: +45 32 96 83 08
 
reception@hotelcopenhagen.dk