Fira sportlovet i Köpenhamn!

2019-01-31

Michael McIntyre's Big World Tour 

 

Engelska komikern och TV-personligheten Michael McIntyre är en av världens bäst säljande komiker och detta år beger han sig ut på världsturné med sin nya Big World Tour. Turnéen gör också ett stopp i Danmark och Köpenhamn, vilket ger fans möjligheten att uppleva honom live, då han gästar Royal Arena 10 februari. 

 

 

 

 

LEGO World 2019, Bella Center 

 

LEGO World - fantastiska upplevelser väntar vid sportlovets största familjebyggplats! Var med från 14 till 17 februari i Bella Center Köpenhamn, och se fram emot en fantastisk upplevelse för hela familjen med massor av action och aktivitet, som bjuder in till lek och kreativitet. 

 

 

 

 

Gavin James, Pumpehuset 

 

Med mera än 2 miljoner sålda singlar, 800 miljoner streamingar och ett debutalbum som sålde platinum, är irländske Gavin James tillbaka med nya albumet Only Ticket Home, samt en turné med samma namn. Gavin James, sett som en av de mest uppriktiga och mest ödmjuka artisterna inom musiken, gäster Köpenhamn och Pumpehuset med Only Ticket Home Tour 17 februari. 

 

 

 

 

Disney On Ice, Forum Copenhagen 

 

Världsberömda Disney On Ice kommer tillbaka till Köpenhamn med en helt ny show, The Wonderful World of Disney On Ice, där man tas med långt in i den magiska Disney-världen, tillsammans med några av världens duktigaste isdansare. Kort sagt: Alla dina favorit-Disneyfigurer står klara på isen, i en enastående show med ljus, ljud och kostymer i världsklass. Följ med på en resa för hela familjen och få massvis av oförglömliga minnen när ni beger er in i The Wonderful World of Disney On Ice! Showen är för båda stora och små, och kan upplevas i Forum Copenhagen från den 21 till den 23 februari. 

 

 

 

 

Apassionata: The Magic Dream, Royal Arena

 

Den imponerade hästshowen Apassionata: The Magic Dream kommer till Royal Arena, lördagen den 23 februari, för att begeistra den danska publiken. Apassionata imponerar sin publik med dess innovativa blandning av konstnärisk ridning, dressyr, högsta nivå av klassisk dressyr och trevliga inslag, arrangerad med gnistrande ljus och stämningsfull scendekor. Den utmärkta showen med en speciell blandning av hästar och ryttare, akrobater och ett tema som binds ihop med ett flödande historieberättande. 

 

 

 

 

Cosy Oscars Night 2019 & Green Book, Cinemaxx København

 

För filmälskare är Oscarsgalan en av årets höjdpunkter, och det ska naturligtvis upplevas på Danmars största bildskärm i IMAX-salen vid Cinemaxx Köpenhamn (vid Fisketorvet shopping center). Evenemanget streamas live från Los Angeles med den allra bästa upplösningen, så alla detaljer kommer med. Innan galan börjar, får man njuta av den fantastiska filmen Green Book, med bl.a. danske Vigge Mortensen i huvudrollerna. Det kommer bjudas på gratis popcorn hela kvällen och natten - och efter filmen bjuds på trevlig nattmad. Ta med favoritkudden, en skön och mjuk filt och ha skoj på Cosy Oscars Night i Cinemaxx 24.-25. ! 


 
Boka nu
reception@hotelcopenhagen.dk
Hotel Copenhagen
Egilsgade 33
2300 København S

Telefon: +45 32 96 27 27
Telefax: +45 32 96 83 08
 
reception@hotelcopenhagen.dk