Nytt år! Evenemang i Köpenhamn 1/2020

2020-01-06

Januari 2020 

 

  • PAW Patrol Live / K.B. Hallen / 4.-5.1 

Baserat på Nickelodeons animerade serie, som också har sänts på DR, kommer PAW Patrol Live! "The Rescue Race" och få allas favorit flyttar upp scenen för ett actionpakat, energipackat musikaliskt äventyr. 

I PAW Patrol Live! "Räddningsloppet" är dagen för det stora loppet mellan sagubuktens sagmor och Tågerups borgmästare Humdinger, men borgmästare Godglad kan inte hittas någonstans. PAW-patrull till undsättning! Deras uppdrag är att rädda borgmästaren Godglad och hjälpa henne att avsluta loppet. Med hjälp av var och en av sina unika färdigheter och lagarbete gör guiderna flera heroiska räddningar på sin körning till mållinjen. 
PAW Patrol Live! "Räddningsloppet" visar att inget jobb är för stort och att ingen korv är för liten. Eftersom skogen använder sina unika egenskaper och arbetar tillsammans, lär de alla åldrar om ansvar, sociala färdigheter och problemlösning. 

 

  • Michael Malarkey / Vega / 17.1 

Michael Malarkey är en låtskrivare och skådespelare som är mest känd för sin roll som Enzo i Vampire Diaries. 2017 släppte han sitt debutalbum, Mongrels, en samling spökande berättelser i en blandning av blues, folkmusik och rock. 

Albumet drar lyssnaren in i ett varmt folkuniversum, där Malarkeys djupt personliga lyrik slår rätt i hjärtslaget. Han började skriva musik för sin poesi och nerven från de skriftliga orden är fortfarande fullt avancerad i ljudbilden. 
Hans mörka röst får den att skramla ner på ryggen på bästa möjliga sätt, vilket också fick Billboard att berömma albumet. 

 

  • Hot Wheels Monster Trucks Live / Royal Arena / 17.-18.1 

Det kommer att bli galen! Det blir bullrigt! Det blir MONSTER stort! 17 januari - 19 januari 2020 flyttar tusentals hästkrafter in i Royal Arena när Live Nation och Raycom-Legacy Content Company presenterar HOT WHEELS TM MONSTER TRUCKS LIVE för första gången på dansk jord. 

 
Hot Wheels Monster Trucks Live väcker alla ikoniska monstertruckar till liv i brådskan med en show, med de vildaste stunts, trick och kraschar. Förutom de gigantiska Monster Trucks kommer det också att finnas speciella uppträdanden med några av de största freestyle-motocrossstjärnorna, världsrekordförsök och ett besök från Megasaurus - den jätte, bilätande, eldspytande och förhistoriska roboten som älskar allt med fyra hjul. Det kommer också att finnas möjlighet att gå med i Crash Zone före showen, där du kan komma riktigt nära de stora monstertruckarna, ta bilder och träffa ryttarna.

 

  • Mamma Mia / Tivoli Koncertsal / 22.1 --> 

Efter tio års väntan kan den danska allmänheten återigen uppleva den globala megasuccesen. År 2010 såg 190 000 dansker musiken MAMMA MIA! åtföljt av ABBA: s odödliga hits i Köpenhamn och Århus. Serien hade en av de största försäljningarna för en dansk teaterföreställning någonsin. Precis som sist spelas musiken med en dansk rollspel och med danska versioner av ABBA: s största hits. 

Över 60 miljoner människor världen över har förälskats i karaktärerna, musiken och den  glada och roliga historien äger rum på en grekisk ö: 
Donna, en 40-årig ensamstående mamma, håller på att gifta sig med sin dotter, Sofie. Sofie, som inte vet vem hennes far är, läser sin mors dagbok och finner ut att det finns tre möjliga fäder. I hemlighet inbjuder hon dem alla till sitt bröllop. En av dem är hennes far, men vem? 

 

  • Joshua Radin / Hotel Cecil / 24.1 

Joshua Radin garanterar organisk och melodisk sångare / låtskrivare med personliga texter, inte till skillnad från namn som John Mayer, Ben Harper, Jason Mraz och Jack Johnson. Så det blir en intim och nuvarande konsertupplevelse när melodisk amerikansk sångare / låtskrivare Joshua Radin besöker Hotel Cecil den 24 januari.  

 

  • Kim Petras / Vega / 27.1 

När den tyska sångaren Kim Petras släppte sin första singel "I Want It At All" 2017, inledde hon en kritikerrosad karriär. Även om det bara har börjat för den unga artisten, har hon redan fått mycket uppmärksamhet för sina gnistrande popnummer och solida samarbeten med artister som Charli XCX och SOPHIE. 

Petras har alltid gjort saker på sitt eget sätt. Medan många artister väljer att ägna låtar eller hela album till julsäsongen släppte Petra förra året den första delen av det Halloween-inspirerade ep-projektet Slå av ljuset: En samling dyster poplåtar som fungerar lika bra på dansgolvet som när du sitter ensam hemma med ljuset av. 

 

  • Hatari / Vega / 29.1 

Hatari startade den gotiska S&M-festen när det internationella Melody Grand Prix startade i Israel 2019. Med låten "Hatrið mun sigra", som översätter till "Hate Will Win", skapade bandet genom aggressivt pulserande synter, tunga beats och dansare. i lack och läder en solid hype världen över. Bandet är en unik kombination av estetik, grafik och musik, uttryckt i deras fullständiga föreställningar som består av koreografi, visuals och en energisk närvaro. Hatari är ett politiskt multimediaprojekt som vill visa skyggsidorna i det nyliberala samhället. Texterna sjunger med lika delar längtan och punk aggressivt. Det finns en koppling mellan deras cyberpunkade BDSM-kläder och deras apokalyptiska meddelanden om konsumentsamhällets etik och moral. 

 
Boka nu
reception@hotelcopenhagen.dk
Hotel Copenhagen
Egilsgade 33
2300 København S

Telefon: +45 32 96 27 27
Telefax: +45 32 96 83 08
 
reception@hotelcopenhagen.dk