Välkommen Januari!

2014-01-19

Jul och nyår är över, men festen slutar inte här. Januari är inte olik någon annan månad på året utan är också  utmärkt för fest, skoj och nöjen.

Januari är månaden då du ska sätta sprätt på dina julklappspengar och shoppa på Strøget som är kantat av både budget och lyxbutiker som just nu har stor rea månaden ut. Missa inte detta!

Den 18:e Januari kommer Dj:n Steve Lawler till Culture Box.  Den kända Dj:n som har goda referenser från allt från Birmingham till Ibiza och hela sex vinster i ”DJ awards Ibiza” kan garantera en god kväll med dunkande klubb-musik! Festen börjar redan klockan 21.00 i ”White Box”, men klockan 23.00 börjar festen på riktigt i ”Red Box”.

 

Den 30:e januari kommer det svenska stjärnskottet Veronica Maggio till Köpenhamn!  Den trefaldiga vinnaren på den svenska grammisgalan  kommer till Köpenhamn med sitt nya album ”Handen i fickan fast jag bryr mig”. Med tidigare hits som ”Jag kommer” och ”Välkommen in” . Så passa på och njut av svensk musik i toppklass under en vistelse i Köpenhamn. Maggio spelar inte i södra Sverige så istället för att ta sig uppåt i Sveriges avlånga land kan du åka utomlands för en långhelg och fördubbla nöjet!

 
Boka nu
reception@hotelcopenhagen.dk
Hotel Copenhagen
Egilsgade 33
2300 København S

Telefon: +45 32 96 27 27
Telefax: +45 32 96 83 08
 
reception@hotelcopenhagen.dk