Vintern är här!

2013-11-19
Hösten börjar lida mot sitt slut och snart är vinterkylan här.  Redan den 14:e november börjar julmarknaden på Tivoli i Köpenhamn. Då förvandlas Tivoli från de läskiga Halloween utsmyckningarna till en festival av ljus och julgranar. Testa de sex nya attraktionerna som inte fanns under sommarmånaderna, såsom den sibiriska järnvägen och Jul Expressen.  Under hela arrangemanget kommer mer än en miljon besökare så för att undvika trängsel passa då på att göra ditt besök redan i november.


Den 13/11 kommer det Kanadensiska rockbandet Nickelback till stan. Se en av de mest framgångsrika kanadensiska rockgrupperna genom tiderna med över 50 miljoner sålda skivor och med hits som” How You Remind Me” och ”Lullaby”. Detta är ett måste för den som gillar att rocka loss.


”But if You close Your eyes”, ja - låten sätter sig på hjärnan! Sjung med och dansa loss! Den 14/11 är stjärnskottet Bastille på plats i Store Vega.


I november bjuder Den kungliga teatern i Köpenhamn in till Falstaff, en komisk opera med inslag ifrån Shakespears komedier med musik ifrån Giuseppe Verdi.  Njut av en kväll med mycket komik och musik i Köpenhamn.


Sist men absolut inte minst: Glöm inte att köpa julklappar till hela släkten i Köpenhamn och fullständigt frossa i dansk design.

 
Boka nu
reception@hotelcopenhagen.dk
Hotel Copenhagen
Egilsgade 33
2300 København S

Telefon: +45 32 96 27 27
Telefax: +45 32 96 83 08
 
reception@hotelcopenhagen.dk